Avgarde er en forening for eksperimentell musikk lokalisert i Bergen
avgarde_squarespace9b.png

HJEM

Avgarde

HØST 2017

23. september

avgarde_facebook3.png

nyMusikk Bergen og Avgarde inviterer barn fra 6-11 år til en helt spesiell musikalsk lørdag på Bergen offentlige Bibliotek den23. September. Vi skal bruke fantasien og vi skal spille på flotte og rare instru­menter. Med ord og lyd skal vi sammen lage historien om SPØKELSES­HESTEN.

kl 12:00 Barna møter opp på ­Biblioteket (I U-rommet i 2.etasje) Så øver vi sammen på musikk­instrumentene og lager historien om Spøkelseshesten.

KL 13:30 tar vi en pause hvor vi ­spiser en matbit (ta med mat­pakke), vi har frukt til alle.

Kl 14:00 holder vi konsert i ­U-rommet på biblioteket og presenterer det vi har jobbet med.

Konserten er åpen for alle. 

Det er gratis for barna å delta denne lørdagen og konserten er gratis.

Du trenger ikke kunne noter eller spille et instrument fra før, det eneste du trenger er å være nysgjerrig og ha lyst til å spille musikk sammen med andre.

Hvis du spiller et instrument så er det fint om du tar med dette. Vi har piano, det trenger ­ingen å ta med!

Hvis det er noen som vil tegne Spøkelses­hesten på forhånd, så er det kjempefint. Ta med tegn­ingen din, så pynter vi konsert­rommet med farge­rike tegninger.

Prosjektet ledes av kunstnerne Else Olsen ­Storesund (pianist) og Jostein Stalheim (komponist/akkordeonist).

Vi har plass til 20 barn og det er første barn til mølla.

Håper at akkurat DU blir med!

Siden det er begrensede plasser, så er påmeldingen bindende. Send en mail til: ­­­produsent@avgarde.no med navn på barnet som skal delta, samt e-postadresse og et mobil­nummer til en foresatt.

Velkommen!

 

AVGARDE ble stiftet 8. november 2006, da flere komponister uttrykte et behov om å etablere en felles møteplass for komponister, musikere og publikum i Bergen. Engasjementet i byens miljø av komponister og utøvere var stort, og konsertserien ble svært godt mottatt. Konsertserien er et åpent samarbeid mellom komponister, utøvere, musikkstudenter, nyMusikk Bergen, BEK, Borealisfestivalen, og Griegakademiet. AVGARDE sitt fremste mål er å knytte sammen alle de ulike miljøene rundt ny musikk. Dette vil vi gjøre ved å skape en åpen plattform for samarbeid og utprøving på tvers av generasjonsskiller – og på tvers av sjangergrenser. Konsertkveldene vil absolutt ha mer preg av klubb enn av konsertsal.

AVGARDEs navn er konstruert ut fra det nynorske «av garde» – kom deg videre og av sted! Hjertelig velkommen!