avgarde-host2019-konsertserien-bergen-website-banner.png

KONSERTER OG NYHETER

Back to All Events

OPEN CALL til samtidsdisco: Komponisten oppdager kroppen sin


Open call-2.jpg

AVGARDE FYLLER 13 ÅR

Denne høsten fyller Avgarde 13 år, og som konsertserie er vi offisielt blitt en tenåring. Dette skal feires med en ordentlig bursdagsfest! Vi inviterer derfor Bergens komponister til å lage:

SAMTIDSMUSIKKDISCO

Som de fleste pubertale tenåringen begynner Avgarde å oppdage kroppen sin – og da er det naturlig at vi begynner å danse. Vi ønsker derfor dansbar samtidsmusikk, gjerne laget med fragmenter eller deler av tidligere stykker du har komponert, og du får bonuspoeng hvis du bruker elementer fra stykker som har blitt fremført på Avgarde. Musikken vi får inn vil bli DJet på en samtidsdiskotek på Landmark 6. november

Vi ønsker låter som er mellom 3-5 minutter lange. De må være rytmiske eller fysiske på en slik måte at det rykker i dansefoten til publikum, men vi ønsker også et par bidrag som oppfordrer til saktedans.

Komponisten har selv ansvar for å avklare rettigheter knyttet til bruk av materiale med plateselskap og/eller musikere.

Musikken leveres som en stereofil til Avgarde innen 20. oktober. Gi gjerne tilbakemelding til produsent@avgarde.no om du ønsker å være med.


KURS I MIXING OG PRODUKSJON

Avgarde og BEK arrangerer kurs i mixing og produksjon, vinklet mot hvordan du kan lage en rå, kommersiell techno-låt i stereo lydfil. Påmelding og mer informasjon kommer, men hold av 22. august!

Les mer her
Earlier Event: October 10
Seminar: Mageplask!