avgarde-host2019-konsertserien-bergen-website-banner.png

KONSERTER OG NYHETER

Back to All Events

Programslipp: Avgarde blir tenåring!

  • Statsraaden Bar & Reception (map)

Vi slipper høstens program på Statsraaden Bar & Reception! Avgarde fyller 13 år i høst, og det betyr at vi skal gjøre opprør! Vi får høre om høstens program, og Sindre Sortland og Arne Sandvoll blir våre musikalske gjester.

Avgarde ble stiftet 8. november 2006, for å være en møteplass for komponister, utøvere og publikum i Bergen. I løpet av de tretten årene som har gått har Avgarde holdt konserter over hele Bergen, alltid med kortreist Bergensmusikk. Men hva skjer når konsertserien blir tenåring?

Bli også med på tur med Avgardes helt egen russebuss!

Earlier Event: August 28
På tur med Avgarde-russebuss! #2
Later Event: September 26
Tzaie! av Ursus Produksjoner